Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden?
Bel me voor een afspraak
06 40 66 18 52
info@marlieszwanenburg.nl

Portfolio

Marlies Zwanenburg

Marlies Zwanenburg (geboren 1950 te Den Haag) is in 1972 afgestudeerd aan de Haagsche Academie voor Fysiotherapie. Tussen 1972 en 1975 was zij als fysiotherapeut verbonden aan het Julliana Kinderziekenhuis te Den Haag. Vanaf 1975 opende Marlies haar eigen praktijk waarmee zij een brede ervaring ervaring heeft opgebouwd in het behandelen van zowel kinderen als volwasenen. In 1982 ontdekte Marlies de haptonomie, zij doorliep met succes de opleiding en integreerde deze nieuw verworven vaardigheden in haar eigen praktijk. Zodoende heeft zij al meer dan 35 jaar werkervaring opgedaan. Zij werkt nog steeds met zeer veel plezier in haar vak, waarin zij het belangrijk vindt om zich steeds te blijven ontwikkelen door middel van cursussen, congressen en uitwisseling met collega's.

"Mensen helpen is mijn tweede natuur. Ik gebruik mijn handen als instrument om mensen beter in contact met zichzelf te brengen. In mijn werk combineer ik behandeling van lichamelijke problemen met het aangaan van wezenlijke ontmoetingen. Ik kom op die manier snel in contact met de werkelijke oorsprong van uw klachten. Dankzij mijn ruime ervaring zorg ik door middel van persoonlijke gesprekken, aanrakingen en ervaringsoefeningen voor een therapie die u helpt verlichting en /of genezing te vinden. Ik ervaar elke behandeling als een gezamelijke ondekkingsreis, die ook voor mijzelf bijzonder leerzaam en inspirerend is."

Referenties

"Haptonomie bij Marlies is niet zomaar een lichamelijke aanraking.....Marlies raakt je hart aan, waardoor de ervaring veilig, vertrouwd en intens voelt."
- Renate

"Jouw handen zijn jouw kracht. Zij voelen ,raken aan, luisteren en helpen de mensen, die hier gaan komen"
-Jan

Nieuws

Sweelinckplein
13-06-2013

Verhuisbericht
2012