Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden?
Bel me voor een afspraak
06 40 66 18 52
info@marlieszwanenburg.nl

Ervaringen

Vandaag heb ik mijn zoon(18jr) beloofd je te schrijven. Van hem had je al begrepen dat ik zijn verandering en zijn helderheid heb opgemerkt. Hij heeft een beschermende schil kunnen afleggen en is meer open naar de wereld, naar de mensen om hem heen. Hij kan dichter bij zichzelf blijven en beter beslissen wat goed voelt ook al zou hij daardoor een ander(beetje) teleurstellen. Het was een helend proces, hij is gegroeid op alle niveaus. Terwijl hij door zoveel mensen gewaardeerd wordt, kan hij zichzelf nu ook meer waarderen. Hij heeft zijn gereedschap, zijn sensitiviteit weer terug. Wat een groot geschenk! Ik ben onder de indruk hoe jouw manier van werken op diep niveau zoveel in beweging heeft kunnen brengen. Dank voor je aandacht en je geven.

    - Louise

Haptonomie bij Marlies is niet zomaar een lichamelijke aanraking.....Marlies raakt je hart aan, waardoor de ervaring veilig, vertrouwd en intens voelt.

    - Renate

Jouw handen zijn jouw kracht. Zij voelen ,raken aan, luisteren en helpen de mensen, die hier gaan komen

    - Jan

Ik wil even laten weten hoe lekker ik mij gisteren na jouw behandeling voelde. Op een of andere manier was ik totaal ontspannen (je zag het al in mijn gezicht en hebt het ook verwoord). Ik kan mij niet herinneren wanneer ik de laatste keer zo relaxed was en ik voel het nog steeds in mij. Van harte bedankt daarvoor. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling. Ik verheug mij nu al op de volgende sessie met jou

    - Peter

Met liefdevolle aandacht voor JOU is zij als geen ander in staat het evenwicht te herstellen tussen lichaam en geest. Een prachtmens, een voorrecht om door haar behandeld te worden!

    - Marja

Persoonlijk contact, bij Marlies mag je mens zijn. Je bent net zoveel waard als ieder ander, of je nou vrolijk, verdrietig of boos bent. Of je nou pijn hebt in je schouder, terugkerende rugklachten hebt, niets is stom, raar of aanstellerig. Je hebt een reden om te zijn hoe je bent en te doen zoals je doet. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en je eigen lijf vertelt daaraan mee. Het mooie aan haptonomie-behandeling bij Marlies is dat ze jouw tempo volgt. Je hoeft niets te (ver)antwoorden, je mag alles voelen en dat benoemen. Fout doen of raar zijn bestaat niet.

Ik kwam binnen met een krampachtige glimlach op mijn gezicht terwijl alles eigenlijk pijn deed en ik niet vrolijk was. Bovendien was ik doodzenuwachtig. Ik was heel bang kwijt te raken wat ik had opgebouwd door de jaren, door nu de fysieke pijn en opgehoopte emoties aandacht te geven. Haar reactie hierop was: maar wat zou je kwijt raken wat je hebt

opgebouwd... Ik had geen antwoord hierop en gedurende de haptonomie-behandelingen gebeurde het tegenovergestelde van waar ik bang voor was: in plaats van compleet in elkaar storten, voelde het als een flinke schoonmaakbeurt waarbij je na elke afspraak weer iets meer mag genieten van jezelf, je weer iets meer mens bent.

Wat is haptonomie: voor mij onder meer het bij elkaar brengen van gevoel en ratio, zorgen dat je steviger in je schoenen staat, een duidelijker beeld hebt van je mogelijkheden en grenzen en dit leert accepteren. Maar niet op de laatste plaats ook beseffen dat je lijf communiceert en hiernaar luisteren.

    - Riemke

Na mijn scheiding hield ik last van boosheid. Ik kon er goed over praten maar merkte dat dat niet genoeg was. Ik had regelmatig last van een kort lontje en het kostte me veel energie. Ik wist dat ik mijn situatie niet kon wijzigen, wel hoe ik er mee omging. En zo kwam ik bij Marlies terecht. Met mijn verhaal. Marlies heeft me liefdevol de pijn laten voelen die onder de boosheid zat. Hierdoor kwam ik weer een stap verder en kon ik het verdriet ervaren. Steeds gaf ze me wat ik nodig had op dat moment. Zij gaf mij de (lichamelijke) ervaring om met aandacht bij de pijn te blijven, waardoor deze verandert. Wat een prachtige gewaarwording. Ik ben dankbaar dat ik Marlies heb leren kennen. Ik ervaar haar als rustig, ervaren, liefdevol, zacht en kundig. Ik beveel haar graag aan!

    - Paulien

Nieuws

Sweelinckplein
13-06-2013

Verhuisbericht
2012